Exclusive holiday resort
Kuća & Sadržaji Smještaj Lokacija & Mape Turistički Vodič Rezervacije Knjiga gostiju

Naša kuća ima 4 prostrana apartmana raspoređena na dva kata te jednu dvokreventu sobu u prizemlju. Svi smještajni kapaciteti su opremljeni sa svim potrebnim sadržajima i pomagalima za Vaš ugodan boravak: posuđe u kuhinji, posteljina u sobama, ručnici u kupatilima, suncobrani, balkonski stolići i stolice, itd. Interijer je moderan i funkcionalan te prilagođen zahtjevima naših gostiju. Svaka smještajna jedinica ima mogućnost samostalnog prilagođavanja unutrašnje temperature pomoću sofisticiranog uređaja za hlađenje i grijanje te ima prostrani balkon s kojeg puca prekrasan pogled na Marinski Zaljev i obližnje plaže. Telefon, internet konekcija i TV/SAT instalirani su u svakom apartmanu i sobi..:: APARTMAN Br.1 (A4+2)

Apartman se nalazi na drugom katu kuće i ima dvije dvokrevetne sobe (svaka sa dodatnim krevetom), kupatilo s tušem, kuhinju i dva balkona. Idealan je za veću grupu ljudi, veliku obitelj ili dvije manje obitelji.

Kliknite za veću fotografiju ...  Kliknite za veću fotografiju ...  Kliknite za veću fotografiju ...  Kliknite za veću fotografiju ...  Kliknite za veću fotografiju ...


:: APARTMAN Br. 2 (A2+1)


Apartman se nalazi na drugom katu kuće sa jednom dvokrevetnom sobom s dodatnim krevetom, kupatilom s tušem, kuhinjom i balkonom. Idealan je za manju obitelj s djetetom, ili za veći komfor, dvoje odraslih.

Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...    Click for bigger image ...


:: APARTMAN Br.3 (A4+1)

Apartman se nalazi na drugom katu kuće sa jednom dvokrevetnom sobom s dodatnim krevetom, dječjom sobom (dva odvojena kreveta), kupatilom s tušem, kuhinjom i dva balkona. Idealan je za grupu odraslih osoba ili za obitelj s djecom.

Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...


:: APARTMAN Br. 4 (A4)


Apartman se nalazi na prvom katu kuće i ima jednu dvokrevetnu sobu, dječju sobu (dva odvojena kreveta), kupatilo s tušem, kuhinju i dva balkona. Idealan je za obitelj s dvoje djece ili grupu od četiri odrasle osobe.

Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...


:: DVOKREVETNA SOBA (R2)


Dvokrevetna soba s kupatilom i tušem nalazi se u prizemlju kuće, okrenuta zapadu. Soba je idealna za komforan smještaj dvaju odraslih osoba koji ne trebaju kuhinju za pripremanje obroka.

Click for bigger image ...  Click for bigger image ...  Click for bigger image ...

Villa Annie Apartmani :: Poljica, Obala 35 - 21222 Marina - Hrvatska :: TEL: +385(0)21 88 93 37
GSM: +385(0)91 536 19 63 :: E-mail: info@villa-annie.com :: Web by TOLTEAM Trogir :: 2003 :: IE4+