Exclusive holiday resort
Kuća & Sadržaji Smještaj Lokacija & Mape Turistički Vodič Rezervacije Knjiga gostiju


:: MARINA (1km zapadno od Poljica)

Kliknite za veću fotografiju ...MARINA je malo primorsko srednje-dalmatinsko mjesto, ribarsko naselje u prošlosti, danas turističko središte i raj za one koji traže mirni kutak. Smješteno je uz Jadransku Magistalu, u prekrasnoj i slikovitoj uvali čiji obronci tvore nisku manjih uvalica sa zaklonitim šljunčanim plažama. Simbol Marine i okolice je Kula u centru mjesta, korištena u prošlosti kao obrambena utvrda od navale Turaka, sada renovirana i prenamjenjena u lijepi hotel. Nasuprot staroj utvrdi, nalazi se nautička marina sa svim sadržajima i servisima koja kože primiti do 180 plovila. Nekoliko vrhunskih restorana, dućana robe široke potrošnje i kafe-barova nalaze se u samom centru i na plaži. Naša preporuka za slasni dalmatinski obrok je Restoran "Šešula" - lokalni riblji specijaliteti u toploj mediteranskoj atmosferi.


:: TROGIR (8km istočno od Poljica)

Kliknite za veću fotografiju ... Trogirska svjetski poznata gradska jezgra prepoznata od UNESCO-a 1997, predstavlja lokaciju koju ne bi smjeli propustiti dok ste na odmoru u "Villi Anie". Srce Trogira je otočić koji leži između obronaka kopnenog dijela i Otoka Čiova. Gradić sa 12000 žitelja je centar mikro-regije koja pokriva 250km2. Trogir je pravi muzej kulture, ili "Grad-Muzej" kako ga je nazvao Berenson. Bezbroj restorana, barova, bistroa i koktel-barova nalazi se na otočiću. Nekoliko modernih šoping-centara također je vrlo blizu, na kopnenom dijelu grada (kod gradske Tržnice). Saznajte više o Trogiru i njegovim spomenicima, kulturi i turizmu na gradskim turističkim stranicama - Trogir OnLine.


:: SPLIT (30km istočno od Poljica)


Kliknite za veću fotografiju ...Split je ekonomsko i administrativno središte Dalmacije, sa preko 200.000 stanovnika. To je i odskočna daska za sve koji žele istraživati hrvatsku oblau i otoke. Grad je nastao u trećem stoljeću Prije Nove Ere, kada je rimski Car Dioklecijan dao izgraditi svoju palaču za odmor na mjestu današnje gradske jezgre.
Split nudi mnogo izvornog mediteranskog šarma: borovu šumu Marjana, vrevu gradskih ulica, miris mora i soli te zvuk dalmatinskih klapa. Tijekom ljeta, Split nudi posjetiocima razne kulturne manifestacije, od kojih je najvažnija Splitski Ljetni Festival. Saznajte više o Splitu, njegovim spomenicima, kulturi i turizmu na web stranicama Turističke Zajednice Grada Splita.


:: NACIONALNI PARK "KRKA" (60km zapadno od Poljica)


Kliknite za veću fotografiju ...Odvezite se do šibenskog zaleđa do prekrasnih slapova Rijeke Krke. Nalaze se u Nacionalnom Parku KRKA i padaju preko 17 prirodnih kaskadnih prepreka. Stalna igra svjetla i vode stvara prizore koji oduzimaju dah. Područje veličine 111km2 uz tok Rijeke Krke je proglašeno Nacionalnim parkom 1985, kao sedmi Nacionalni Park u Hrvatskoj. Saznajte više o ovom priridnom fenomenu na službenim web stranicama Nacionalnog Parka Krka.

  
Villa Annie Apartmani :: Poljica, Obala 35 - 21222 Marina - Hrvatska :: TEL: +385(0)21 88 93 37
GSM: +385(0)91 536 19 63 :: E-mail: info@villa-annie.com :: Web by TOLTEAM Trogir :: 2003 :: IE4+